ADANA KOLEJİ Veli Bilgilendirme Sayfası

Kitap Temini

Öğrencilerimiz yada velilerimiz MEB kitaplarını okuldan saat 13'00'den sonra alabilirler. Akıllı tahtalarda kullanacağımız defterli kitapların "MY VİP KIRTASİYE"'de satılacağı yayınevi tarafından bizlere bildirilmiştir. Seçmeli Fransızca dersi seçenler için kitaplarımız devlet kitabı olacaktır. Bu öğrenciler Almanca Kitabı almayacaktır.

Bundan sonra ki iletişimler e-mail üzerinden yapılacağından herhangi bir aksamaya meydan vermemek adına (e-postaya erişememe ) aşağıdaki açıklamaları bilginize sunarız.

E-Mail Kullanımı

Cep telefonu kullanıyorsanız  okulumuza verdiğiniz e postayı kontrol ediniz.  Gelen kutusunda sizlere ilettiğimiz mail gelmiyorsa sol tarafta bulunan adres cubuğunda ki menuden diğer butonuna tıklayınız.

Diğer butonuna tıkladıktan sonra aşağıda bulunan spam klasörüne tıklayın. Size gönderdiğimiz mail gelen kutusunda yok ise spam klasöründedir.

Spam klasöründe  size gönderdiğmiz mail bulunuyorsa  mailin içeriğine girip spam olmadığını bildir butonuna tıklayıp işlemi tamamlamış olup bir daha ki mailler de bu sorun çözülmüş olur. Farklı e posta kullanan velilerimizin de benzer yolları izlemeleri gerekmektedir.

Not: Kendisine daha önce e-mail gelmemiş olan velilerimiz aşağıdaki formu doldurabilir.

Adana Koleji - Liseler Veli İletişim Formu