ADANA KOLEJİ Uzaktan Eğitim Duyurusu

Ülkemiz genelinde uygulanacak olan yüz yüze eğitimden uzaktan eğitime geçişle ilgili kararlar, okulların gerekli hazırlıkları yapabilmesi için 15 Nisan Perşembe günü itibarı ile uygulanmaya başlayacaktır.

9. ve 10.Sınıflar var olan programı 15-16 Nisan’da ONLİNE olarak sürdürecek; 19 Nisan Pazartesi gününden itibaren yeni programa geçilecektir. Yeni programın bilgisi size e-mail olarak iletilecektir.

11. ve 12. Sınıflara ise var olan YÜZ YÜZE ve ONLİNE program 15-16 Nisan’da sürecek; 19 Nisan Pazartesi günüden itibaren yeni programa geçilecektir. Yeni program bilgisi sizlere e-mail olarak ulaştırılacaktır.

Bilgilerinizi rica ederim.

Alaiddin YETİŞKEN

Liseler Müdürü

NOT:

Öğrencimizin derslere devam – devamsızlığını veli olarak rahatlıkla RAUNT üzerinden takip edebilirsiniz. RAUNT devam-devamsızlık bildirim görselini aşağıda inceleyebilirsiniz.