ADANA KOLEJİ Nebil ÖZGENTÜRK Adana Kolejinde

“Belgeselci” kimliği ve “Bir Yudum İnsan” programı hafızalardan  silinmeyen bir gazeteci okulumuzdaydı. 7 Aralık 2018 tarihinde okulumuz VİP salonunda moderatörlüğünü Halil Çetin’in yaptığı bir söyleşi gerçekleşti. Salona alkışlarla gelen Nebil Özgentürk, öğrencileri selamlayarak Sunay Akın’ın hazırladığı kendi yaşamını anlatan bir belgeseli öğrencilerle izledi .
    Moderatörün yönelttiği sorulara yanıt verirken öğrencilere zevkli dakikalar geçirtti. Yaşamla ilgili önerileri dikkatle izlendi. Öğrencilerin sorduğu sorulara içtenlikle cevap verirken Adana Kolejli öğrencilerle arasında güzel diyaloglar da gelişti. Sımsıcak duygular yayıldı VİS salonuna. Kitaplarını imzalarken samimi tavırlarıyla öğrencilerin ve öğretmenlerin gözdesiydi Nebil Özgentürk.  İyi ki okulumuza geldiniz Nebil Bey.