Karataş Üniversite Hazırlık Kampı

Eğitimde Yarım Asırlık Çınar...

ADANA KOLEJİ’NİN KARATAŞ ÜNİVERSİTEYE HAZIRLIK KAMPINDA BAŞARIYA KENETLENMİŞ BİR HAVA ESİYOR

26 Mayıs – 1 Haziran tarihleri arasında deneme sınavlarında başarı gösteren 17 öğrenci Çukurova Üniversitesi Uygulama Oteli’nde kampa alındı. Müdür yardımcısı Serap Eren başkanlığındaki kampta matematik öğretmenleri Enver Büyükbayram, Ahmet Canberk, fizik öğretmeni Ali Ezircan, kimya öğretmeni Esra Cura, biyoloji öğretmenleri Gözde Postallı, Semiha Çelik ve Türk dili ve edebiyatı öğretmeni Saim Eryiğit görev aldılar. Gün boyu etkinliklerde sabah yürüyüşü ve jimnastiği sonrası kahvaltı, TYT denemesi ve değerlendirmesi, öğle yemeği, tarama soruları ve çözümü, çay saati tarama ve çözümü, akşam yemeği, AYT denemesine yer veriliyor.

Kampta bir arada olmanın mutluluğunu yüzlerinde taşıyan öğretmen ve öğrencilerin disiplin içinde sorumlu davranımları dikkat çekiyor.

Kampa katılan 17 öğrenci Adana Koleji başarı çizgisini daha yukarılara çekmek için birbirleriyle yarış halinde.

Sevgili öğrencilerimize başarılar diliyor; kampa katkı sağlayan başta Serap öğretmenimiz olmak üzere öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.